Pat&Kat

Pat kreeg eind februari 2012 een baan aangeboden in het hoofdkantoor van Ipsen:)

Dus is hij in de lente 2012 naar de Franse hoofdstad verhuisd. Zelf heb ik het schooljaar nog helemaal uitgedaan en begin juli 2012 trok ik ook richting het zuiden:)

De zoektocht naar een appartement verliep vrij vlot. We bezichtigden een 9-tal appartementen, waarvan we er eigenlijk maar 2 helemaal OK vonden. Eén van die twee is het dus geworden en ondertussen leven we hier met volle goesting. In Boulogne-Billancourt, het uiterste zuidwesten van de stad. Metrolijn 9 vlakbij de deur, een aantrekkelijk winkelcentrum, Roland Garros, Parc des Princes… het zijn maar enkele van de bezienswaardigheden hier in Boulogne. Op een kwartiertje met de metro staan we aan de Eiffeltoren, op een klein half uurtje staan we middenin de Marais.

Pat werkt meer dan fulltime, en ik houd me bezig met het huishouden, de stad verkennen, blogjes schrijven enz. Een voorlopig eindeloze vakantie dus!

Advertenties

10 thoughts on “Pat&Kat

 1. Bonjour Kathleen et Patrick !
  Nous venons (maman et moi, Linnéa) de voir le blog et avant tout nous voulons féliciter Patrick!
  Nous espérons que le déménagement se passe en douceur et qu’il soir accompagné de beaucoup d’expériences positives.
  Ici à Caracas on continue notre train-train, Maman commence ses conseils de classe de l’école, moi je bosse bien pour mes contrôles et Stefano travaille bien.
  On viendra surement vous visiter a Paris 😉 that’s for sure!
  On essayera de suivre le blog de temps en temps pour avoir de vos nouvelles.
  Je vais surement apprendre le flamand pour pouvoir comprendre un tiers du blog.
  P.S.: Une fois installés à Paris, le blog sera en français non? (jiji)
  Bisekes de Maman et Moi !

 2. Bonjour Linnéa, Quel plaisir de lire ta réaction:) Eh oui, on vous accueillera sûrement dans notre prochain petit studio à Paris! Gros bisous de nous trois, Pat, Kat et Liesbethje:)

  • LOLLLLL!! Oui oui Julieken, ik kan gelukkig nog steeds Nederlands spreken en schrijven. Zo rap zal ik dat niet vergeten denk ik… En hier thuis spreken we altijd Nederlands met elkaar, goed hé! Dikke knuffel voor jullie:)

 3. oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo juffffffffffffffff ben ik d eenigte die reageert van uw leerlingen

 4. Hallo Kathleen, ik ben dringend op zoek naar jou want ik wil graag de foto van de man uit de muur gebruiken voor een magazine wat ik maak. Ik vraag mij af of dat kan? Groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s