Een ‘Briebar’ in hartje Parijs

Brieliefhebbers aller landen, verenig u en kom naar Parijs.

In het 17e arrondissement, in het restaurant van Hotel Renaissance opende heel recent de allereerste Briebar. Het favoriete kaasje van velen wordt er geserveerd met uitstekende confituren (confituur van groene tomaatjes, van rozenblaadjes of met Grand Marnier), gedroogde vruchten, en speciaal op smaak gebrachte broodjes. Van de klassieker ‘Brie de Meaux’ tot ‘Brie met truffel’, van ‘Brie met mosterd’ tot ‘Brie Provençale’… Er is voor elk wat wils. Dit alles voor de bijzonder vriendelijke prijs van om en bij de 12 euro à volonté.

De kaasjes worden er speels en verleidelijk uitgestald onder glazen stolpen. Dat nodigt alvast uit om er zoveel mogelijk te proeven:)

Brie

Het nieuwe concept is pas gestart en kan nu al bogen op een ruime schare trouwe fans. Met een goed glas wijn erbij en aangenaam gezelschap ben ik ook zonder al teveel moeite te overhalen tot een uitstapje naar deze plek!

Info: Au restaurant Makassar, Hotel Renaissance, 39, Avenue de Wagram, Parijs

Liefs,

IMG_0599

 

 

One thought on “Een ‘Briebar’ in hartje Parijs

  1. Ik dacht eerst dat je het over een BREIbar had maar daar zie ik je niet naar toe gaan want daar schenken ze wellicht ook geen lekker glaasje wijn!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s