Terminus Café Restaurant

Opnieuw een heel fijne plek ontdekt om rustig, in een aangenaam kader én met vriendelijke en gedienstige bediening te lunchen of te dineren:

Café Terminus

108, rue Saint-Lazare 75008 Paris
Tel.: +33 (0) 1 40 08 43 30
opera-terminus-cafe@concorde-hotels.com

dining1

Het restaurant Terminus ligt naast het gerenommeerde Hotel Concorde in de Opérabuurt en biedt zijn gasten een gastronomische ervaring van niveau. De sfeer is er gemoedelijk, de inrichting stijlvol. Chef van dienst is David Le Quellec.

De gerechten die wij gekozen hadden waren magnifiek gepresenteerd en smaakten subliem. Kijk eens naar die bordjes die ze ons voorschotelden en watertandt u maar even mee:

Een bord ‘Légumes d’Automne’:

IMAG0476

Noix Saint Jacques:

IMAG0479

En voor Pat een stukje vis, maar nu ben ik natuurlijk de naam vergeten. Enfin, het klonk zeer poëtisch, en het zag er sprookjesachtig uit:)

IMAG0480

Eén woord: Formidable:-)

Het restaurant is gelegen vlakbij het station Saint-Lazare, dus u kan genieten van één of meerdere glazen wijn, want:  ‘Glaasje op, laat je metro- of treinrijden’:)

Liefs,

IMG_0599

 

 

 

PS: Niet geheel onbelangrijk, maar toch even terzijde: ook een toiletbezoek is op dit adres een fijne ervaring: super netjes, lekker warm en welkome spiegels 🙂

Advertenties

2 thoughts on “Terminus Café Restaurant

  1. Wij kunnen dit enkel beamen!! Ik meen me te herinneren dat het visje een hele sjieke kabeljauw was!! Groetjes uit de Vloanders….

  2. Die Fransen kunnen wel met de eer gaan lopen maar halen ze de gerechten niet uit ‘Ons kookboek” van de Vlaamse boerinnenbond? Het ziet er bijzonder lekker uit maar ik stel me tevreden met mijn booke met choco. Smakelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s