Het emotiecafé

In Parijs is weer iets nieuws: ‘Het emotiecafé’

Als je in Japan een restaurant binnengaat en het magische woord ‘Omakase’ uitspreekt, dan wil dat zeggen dat je alle vertrouwen hebt in de kok, en dat je hem gewoon zijn gang laat gaan in de keuken. Je laat je dan simpelweg verrassen door de maaltijden die je, zonder eerst op de menukaart te kijken, voorgeschoteld krijgt. Dat bespaart een eindeloos gelees en getwijfel boven een veel te lange menukaart.

Welnu, Amaury en Cathleen, een Frans-Iers koppel, zijn in Parijs gestart met een soortgelijk concept. Alleen is het geen restaurant, maar een cocktailbar. Voor elke gemoedstoestand is er een passende cocktail. Of je nu overwerkt bent en dringend nood hebt aan een ontspannende borrel, of je bent hartstochtelijk verliefd, of chagrijnig omwille van een lastige collega, je voelt je wat slapjes of je hebt onmetelijk liefdesverdriet… Amaury maakt voor jou op simpel verzoek een passende ontspannende of oppeppende cocktail… Er is voor elk wat wils, en er wordt beweerd dat je je, na het drinken ervan, veel beter zal voelen!

De bar nodigt uit door zijn gezellige kader:

The place to be:

Le Sherry Butt
20, Rue Beautreillis
75004 Paris
 

Liefs,

Advertenties

4 thoughts on “Het emotiecafé

  1. Ja dat lijkt me een te gekke bar. Volgende keer, als we weer in Parijs zijn, dan gaan we er met zijn allen heen. Misschien 4 december, maar dat weten we nog niet zeker. We houden jullie op de hoogte. Liefs, Fran

  2. En hebben zowel van die lekkere alcohol en alcohol vrije coctails met vele groentes en fruitmix ?
    Beiden vallen zeker uit te proberen …. Hmmmmmm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s