Toilethumor:)

Vorige week hadden we vrienden op bezoek. Zowel Pat als de mannelijke vriend moesten helaas hard werken: deelnemen aan vergaderingen en aanwezig en aandachtig zijn tijdens teleconferences…

Gelukkig waren wij, de dames, helemaal vrij, zodat we heerlijk konden bijpraten en op vrijdag de stad in konden trekken. Omwille van een mogelijke manifestatiedreiging van moslims in de hoofdstad leek het ons verstandig om in de buurt van Boulogne te blijven. Eerst een koffie thuis en nadien een korte wandeling in de buurt. Voor je het beseft is het alweer lunchtijd. Op de rieten stoeltjes van Doddy’s Coffee (een nieuwe eetgelegenheid hier op de Boulevard) lagen fleecedekens klaar. Dat nodigde uit om daar een tafeltje uit te kiezen:)

De lunch smaakte heerlijk, het glas wijn (een Saint-Nicolas-de Bourgeuil) werd veel té koud geserveerd, maar smaakte lekker. We kozen beide voor een salade, want ’s avonds zou er opnieuw op restaurant gegeten worden. En trop is trop;)

Aan de tafel naast ons zaten twee zakenmeneren, de ene had  frietjes besteld en die werden geserveerd in een leuke ‘gazettepapieren’ verpakking:

Onze lunch werd, zoals veelal, afgerond met een bezoekje aan de sanitaire voorzieningen. Dat heeft ons niet gespeten. Kraaknet en ruim, zo hebben we het graag! Aan de muren hingen van die metalen retroborden op, voorzien van tekst….

 

We konden het, nadat we uitgelachen waren, niet laten om er enkele foto’s van te nemen:

Liefs,

Advertenties

One thought on “Toilethumor:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s