Bijzondere huwelijksverjaardag

Vorig weekend, na ons dagje in Vouvray wou Pat me meenemen naar een restaurant vlakbij huis. We zijn namelijk 26 jaar getrouwd. Het zou het restaurant ‘Cap Seguin‘ worden. Het restaurant ligt op de oever van de Seine, op een 10-tal minuutjes wandelen vanuit het appartement.

Wat we niet hadden voorzien was het gigantische vuurwerk in het Parc Saint-Cloud, gelegen aan de overkant van de Seine. Dit evenement stond gepland op exact dezelfde avond.

O jee, we zagen het al van ver: dàt restaurant zat stampvol. Auto’s stonden geduldig te wachten in een lange rij tot de ‘valet‘ (dat is de man aan wie je je autosleutels mag afgeven) een geschikte parkeerplaats had gevonden, tientallen tafeltjes waren extra bijgeplaatst, om toch maar zoveel mogelijk mensen de kans te geven lekker te eten én ondertussen comfortabel te kunnen genieten van het grootste vuurwerk van Europa aan de overkant van het water.

Een duidelijk overwerkte en gestreste ober poeierde ons vriendelijk maar kordaat af: ‘Ze zaten al wekenlang volzet, er kan echt niemand meer bij, désolé…’, tot plots een dame met verschillende menukaarten in de hand vertelt dat een koppel niet is komen opdagen en dat wij hun tafeltje wel konden krijgen. ‘Of dat OK was?

WHOOOOOTTT, ‘Of dat OK was?’ Vaneigens dadde!! Daar hebben we niet lang over moeten nadenken.

Wat volgde moet ik niet vertellen hé, wij kregen een mooie tafel, vlak aan het grote raam dat maximaal openstond, het kabbelen van de Seine aan de voeten en een vuurwerkspektakel van 9u tot 11u, zonder ophouden. Voeg daarbij een overheerlijke maaltijd en super charmant gezelschap.

;

;

Deze avond wordt in het dagboek van mijn leven alvast mét stip genoteerd als één van de toppertjes van 2012:)

Liefs,

Advertenties

6 thoughts on “Bijzondere huwelijksverjaardag

  1. Mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooi!!!!!Vanharte proficiat Patrick en Kathleen met jullie 26ste huwelijksverjaardag!!!!

  2. Vorige week zijn we er opnieuw gaan eten met vrienden die op bezoek waren. Opnieuw vertoefd in super gezelschap en geproefd van heerlijke gerechtjes en zalige wijnen:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s