Help!

O jeetje….. Zien jullie ook wat wij nu zien?

Het plan was om van thuis uit nog twee kasten mee te nemen, je moet toch ergens je spullen laten. Maar wat blijkt? Slechts één van de twee kan mee, want er is geen plaats genoeg in Parijs.

Patrick is al de hele namiddag druk met het uittekenen van het appartement: plannetjes, uitgeknipte meubels (óp schaal), hij was aan het schuiven, inpassen, uitpassen, zuchten, verfrommelen, gefrustreerd opnieuw beginnen…. Moedig man is het, dat weet ik wel.

Het appartement is echt niet ruim. Met de nieuwe sofa’s en de nieuwe eettafel en stoelen staat het al behoorlijk vol, zoals blijkt uit de professionele knipsels van manlief:

20120505-182713.jpg

20120505-182932.jpg

LOL! In al ons enthousiasme maar meubels kopen, plannen smeden, en vooral: groots denken! (letterlijk dan) Daar zijn wij goed in…

Ook de slaapkamer zit eivol met het bed en een nog te kopen kleerkast. Zucht… En ik had nog wel een hometrainer en zo’n moonwalkding in gedachten om wat aan de conditie te werken in de slaapkamer;) (grapje)

20120505-183419.jpg

Ik moest een beetje lachen toen Pat startte met het knippen en plakken en schuiven en alles weer weer van vooraf aan. Maar het blijkt een leerrijke oefening, een zeer leerrijke oefening! We laten dus één kast mooi in Oudenaade staan en we nemen een iets minder diepe kleerkast, dat moet lukken!

Advertenties

4 thoughts on “Help!

  1. Zie dat je sommige briefjes vouwt… Om meer plaats te hebben? MET MEUBELS KAN JE DAT NIET,PATRICK!

    • Lol!!! Dat gevouwen papiertje is een tafel waarvan je twee bladen kan uittrekken om ze groter te maken, vandaar de vouwtjes hé zus! Dus: de kleine en de grote versie van de tafel:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s