Een eerste impressie

Lang leve Google Maps zullen we maar denken, hoewel de beelden wel erg oud zijn me dunkt. De wegwerkzaamheden zijn ondertussen helemaal klaar, de straat ligt niet langer opgebroken. De kantoren van Renault (het donkerrode gebouw aan de linker kant) liggen er gloednieuw bij en er lopen dagelijks honderden mensen in en uit.

Het appartementenblok staat er grijsjes en somber bij, dat is nog steeds zo. De vele bomen en het groen maken de omgeving enigszins vrolijker, de Seine stroomt rustig voorbij net ter hoogte van ons gebouw. Ons appartement ligt aan de achterzijde, maar via Streetview kan ik er niet bij, daarvoor moet je eerst doorheen een parkje. Op de zevende verdieping dus, heerlijk rustig en met een klein balkonnetje. Het appartement is oostelijk gesitueerd, dwz dat we op het terras zon hebben tot een uur of twee. Op zich heel interessant, want tijdens de zomermaanden kan het erg warm worden in Parijs, zo vertelde ons de makelaar.

Advertenties

4 thoughts on “Een eerste impressie

    • Heel rustig gelegen. Er loopt aan de voorzijde van het gebouw een vrij drukke ‘avenue’ langs de Seine, maar doordat wij aan de achterzijde zitten hebben we er geen last van! Aan de achterzijde loopt geen straat, er ligt wel een mooi parkje en je kijkt in de verte uit over kantoorgebouwen en andere flats. Als het weer goed is zien we het topje van een gouden koepel. We moeten nog even uitzoeken welk gebouw dat is:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s